loading ...
DISCOVER
SURROUNDINGS
BOOK
Do you need HELP?  
Non-binding enquiry
Non-binding enquiry
EN
ro hu en de
     

    Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok

    RED LAKE

    Borsec

    GPS: 46.978693, 25.578328

    show on map

    Tel.

    E-mail:    ̶

    send message

    City: Borsec

    Location: ("Speranţa" Ski Resort)

    Period: August 02 2019 - August 04 2019

    Program: Fr: 20:00 - 22:00, Sa: 12:00 - 24:00, Su: 10:00 - 23:00

    Organizer: Primăria Oraş Borsec

    Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok

    Presentation - Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok Borsec

    Vă aşteptăm la Zilele Borsecului!

    Între 2-4 august vă aşteptăm la Zilele Borsecului.  Spre deosebire de anii precedenţi, avem o locaţie nouă: pârtia de schi Speranţa.Serate de dans popular, expoziţii, prezentare de carte, concurs de gătit şi muzică bună – iată ingredientele Zilelor Borsecului, care ajunge la a XXIV-a ediţia în acest an. Programul începe de vineri cu o serată de dans popular, care va avea loc la scena mică de la Centrul Turistic de Informare.

    Sâmbătă de la ora 12 la Casa de cultură deschidem două expoziţii:Valorile judeţului Pest din Ungaria, respectiv vernisajul alcătuit din picturile taberei de creaţie artistică care a fost organizat la sfârşitul lunii iunie pentru tinerii din Borsec. 

    Cu restul programelor ne mutăm la pârtia de schi. Duminică vom avea concursul de gătit, unde vom putea degusta din creaţiile bucătarilor locali şi al celor venite de pe meleaguri mai îndepărtate. 

    Lora şi Lidia Buble printre invitaţii speciali

    La scena amenajată la pârtia de schi pe parcursul week-endului îşi vor face apariţia nu mai puţin de 12 formaţii. Invitaţii speciali pentru sâmbătă seara vor fi Lora şi Lidia Buble, iar duminică vine Balkan Fanatik şi UNSK. Pe lângă aceste trupe ne vor încânta cu muzica lor MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea sau Los Andinos.

    Zilele Borsecului sunt organizate de către Primăria Borsec şi Asociaţia Pro Borsec. Despre program cât şi despre alte noutăţi vă puteţi informa pe pagina Facebook al evenimentului. 

    what's nearby
    Search nearby
    • accomodations
    • gastronomy
    • services
    • attractions
    • events
    • recreational activities
    • trails
    lorem ipsum
    lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
    lorem ipsum

    loading ...

    Zilele oraşului Borsec 2019 Borszéki Városnapok

    Vă aşteptăm la Zilele Borsecului! Între 2-4 august vă aşteptăm la Zilele Borsecului.  Spre deosebire de anii precedenţi, avem o locaţie nouă: pârtia de schi Speranţa.Serate de dans popular, expoziţii, prezentare de carte, concurs de gătit şi muzică bună – iată ingredientele Zilelor Borsecului, care ajunge la a XXIV-a ediţia în acest an. Programul începe de vineri cu o serată de dans popular, care va avea loc la scena mică de la Centrul Turistic de Informare. Sâmbătă de la ora 12 la Casa de cultură deschidem două expoziţii:Valorile judeţului Pest din Ungaria, respectiv vernisajul alcătuit din picturile taberei de creaţie artistică care a fost organizat la sfârşitul lunii iunie pentru tinerii din Borsec.  Cu restul programelor ne mutăm la pârtia de schi. Duminică vom avea concursul de gătit, unde vom putea degusta din creaţiile bucătarilor locali şi al celor venite de pe meleaguri mai îndepărtate.  Lora şi Lidia Buble printre invitaţii speciali La scena amenajată la pârtia de schi pe parcursul week-endului îşi vor face apariţia nu mai puţin de 12 formaţii. Invitaţii speciali pentru sâmbătă seara vor fi Lora şi Lidia Buble, iar duminică vine Balkan Fanatik şi UNSK. Pe lângă aceste trupe ne vor încânta cu muzica lor MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea sau Los Andinos. Zilele Borsecului sunt organizate de către Primăria Borsec şi Asociaţia Pro Borsec. Despre program cât şi despre alte noutăţi vă puteţi informa pe pagina Facebook al evenimentului.