loading ...
FOGLALD LE
Szállást vagy programajánlatot keresel, de nem tudsz dönteni? Szeretnéd megtudni hol vannak még szabad szálláshelyek! Ne vesztegesd az idődet, fordulj hozzánk bizalommal!  
Kérj ajánlatot egyszerre több szállásadótól (max. 6)
Kérj kötetlen ajánlatot irodánktól
HU
ro hu en de
jelenleg
ma
holnap
holnapután
 • ×
  programajánlat
 • esemény
 • ×
  Lei
  Euro
  USD
  HUF
 
Medveszafari
GYILKOSTÓ

Jó ha tudod

 

A kalandos élményekben gazdag medveszafarik során az állatok megfigyelésén és fényképezésén túl  a résztvevők részletes ismereteket szereznek a medvék szokásairól, életviteléről, és persze elmaradhatatlanok a medvékhez fűződő helyi anekdoták. A túrák késő délután indulnak egy előre megbeszélt találkozóhelyről, ahonnan terepjárók szállítják a résztvevőket a megfigyelőhelyek közelébe.

A program végén rusztikus vacsora várja a vendégeket.

KORHATÁR: 16 év

PROGRAM DÍJA: 30 EUR/fő (minimum 2 fő - maximum 8 fő)

Európa barnamedve populációjának kb. 40-45%-a Romániában él. Ennek az országbeli populációnak jelentős része pedig Székelyföld erdeiben. Gyergyó vidéke egy cseppet sem kivétel, azt is mondogatják a helybéliek, hogy ki se kell menni a városból, hogy valaki medvét lásson. A medveszafari illetve medveles azonban a látogatót viszi el a medvék földjére, ahol az eredeti környezetükben egészen közelről figyelhetőek meg erdeink legtestesebb ragadozói. 

lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum

loading ...

Medveszafari

A kalandos élményekben gazdag medveszafarik során az állatok megfigyelésén és fényképezésén túl  a résztvevők részletes ismereteket szereznek a medvék szokásairól, életviteléről, és persze elmaradhatatlanok a medvékhez fűződő helyi anekdoták. A túrák késő délután indulnak egy előre megbeszélt találkozóhelyről, ahonnan terepjárók szállítják a résztvevőket a megfigyelőhelyek közelébe. A program végén rusztikus vacsora várja a vendégeket. KORHATÁR: 16 év PROGRAM DÍJA: 30 EUR/fő (minimum 2 fő - maximum 8 fő) Európa barnamedve populációjának kb. 40-45%-a Romániában él. Ennek az országbeli populációnak jelentős része pedig Székelyföld erdeiben. Gyergyó vidéke egy cseppet sem kivétel, azt is mondogatják a helybéliek, hogy ki se kell menni a városból, hogy valaki medvét lásson. A medveszafari illetve medveles azonban a látogatót viszi el a medvék földjére, ahol az eredeti környezetükben egészen közelről figyelhetőek meg erdeink legtestesebb ragadozói.